Blijf op de hoogte
Direct Toegang
X
Blijf op de hoogte
50% Complete
Blijf op de hoogte!

Page content

article content

Nieuwe deelnemers Coninko: Löwik Daktechniek & Technodak Dakbedekking

Op 8 maart 2018 hebben wij Löwik Daktechniek & Technodak Dakbedekking mogen verwelkomen bij Coninko. Een samenwerking die voor beide partijen ongetwijfeld een positieve uitwerking zal hebben!

Coninko

Coninko is een inkooporganisatie voor dakdekkersbedrijven. Coninko doet alleen zaken met leveranciers die producten leveren die voorzien zijn van alle garanties en certificaten. Coninko houdt een systeem van klachtenregistratie bij conform de regels van ISO 9001. Klachten van alle leden worden geïnventariseerd en besproken met de leveranciers. Een langdurige relatie met de leverancier is het uitgangspunt van Coninko.

Löwik Daktechniek

Een dakdekkersbedrijf met verstand van zaken

Löwik is als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het afdichten, onderhouden en repareren van alle soorten daken. Nieuwbouw, renovatie, oude daken, koper-, lood- of zinkwerk, een fabriekscomplex of het platte dak van een huisaanbouw: laat het maar aan ons over.

logo-lowik-daktechniek

Technodak Dakbedekking

Technodak heeft meer dan 50 jaar dakbedekkingservaring binnen uiteenlopende sectoren. Met onze deskundigheid, ervaring en no-nonsense mentaliteit zijn we de ideale partner in dakbedekking en alles wat daar bij komt kijken. Van nieuwbouw en renovatie tot onderhoud en beveiliging. Bij Technodak geldt altijd: afspraak is afspraak.

Technodak

Comment Section

0 reacties op “Nieuwe deelnemers Coninko: Löwik Daktechniek & Technodak Dakbedekking

Plaats een reactie


*


NDA
De NDA is dit online platform gestart om het "hele verhaal" van de dakenbranche te kunnen vertellen. Alle participanten in de dakenbranche vertellen hier hun verhaal over uiteenlopende thema's die momenteel belangrijk zijn. Duurzaamheid, veiligheid etc. Door al de verhalen van deze partijen aan elkaar te verbinden creëren we een overkoepelend inzicht voor organisaties en personen die geinteresseerd zijn in de bouw, onderhoud en renovatie van daken.
like

Volg ons op facebook