Nieuwe deelnemers Coninko: Löwik Daktechniek & Technodak Dakbedekking
Nieuwe deelnemers Coninko: Löwik Daktechniek & Technodak Dakbedekking
09 maart 2018 
1 min. leestijd

Nieuwe deelnemers Coninko: Löwik Daktechniek & Technodak Dakbedekking

Op 8 maart 2018 hebben wij Löwik Daktechniek & Technodak Dakbedekking mogen verwelkomen bij Coninko. Een samenwerking die voor beide partijen ongetwijfeld een positieve uitwerking zal hebben!

Coninko

Coninko is een inkooporganisatie voor dakdekkersbedrijven. Coninko doet alleen zaken met leveranciers die producten leveren die voorzien zijn van alle garanties en certificaten. Coninko houdt een systeem van klachtenregistratie bij conform de regels van ISO 9001. Klachten van alle leden worden geïnventariseerd en besproken met de leveranciers. Een langdurige relatie met de leverancier is het uitgangspunt van Coninko.

Löwik Daktechniek

Een dakdekkersbedrijf met verstand van zaken

Löwik is als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het afdichten, onderhouden en repareren van alle soorten daken. Nieuwbouw, renovatie, oude daken, koper-, lood- of zinkwerk, een fabriekscomplex of het platte dak van een huisaanbouw: laat het maar aan ons over.

logo-lowik-daktechniek

Technodak Dakbedekking

Technodak heeft meer dan 50 jaar dakbedekkingservaring binnen uiteenlopende sectoren. Met onze deskundigheid, ervaring en no-nonsense mentaliteit zijn we de ideale partner in dakbedekking en alles wat daar bij komt kijken. Van nieuwbouw en renovatie tot onderhoud en beveiliging. Bij Technodak geldt altijd: afspraak is afspraak.

Technodak

De NDA is dit online platform gestart om het "hele verhaal" van de dakenbranche te kunnen vertellen. Alle participanten in de dakenbranche vertellen hier hun verhaal over uiteenlopende thema's die momenteel belangrijk zijn. Duurzaamheid, veiligheid etc. Door al de verhalen van deze partijen aan elkaar te verbinden creëren we een overkoepelend inzicht voor organisaties en personen die geinteresseerd zijn in de bouw, onderhoud en renovatie van daken.

NDA artikelen worden mede-mogelijk gemaakt door:

Unilin
IKO
Soprema
Anjo
CCM
Dakmerk
Bouw en Uitvoering
Derbigum
Rockwool
Icopal BMI
BDA Dakadvies
Dakbehoud Nederland
Royal Roofing Materials
Optigroen
Eurofast
Green Deal Groene Daken
Guardian
Energiedak
REZ
Dakenraad
Roofs
Eurosafe
Zoontjens
Tectum
Isobouw
Bouwwerkbegroeners
Renolit
QRS
DIAC Dakadvies
Skylux
Kedge Safety Systems