Page content

Kedge Safety Systems

Revolutie in valbeveiliging

Uitgangspunt van Kedge is dat onze valbeveiligingssystemen zeer snel en eenvoudig te monteren zijn. Zonder concessies te doen aan de veiligheid én zonder de dakbedekking, isolatielaag en dakconstructie te beschadigen.

Hoogste veiligheidseisen

De Kedge Ankerpunten zijn getest onder extreme omstandigheden en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Bij het gebruik van Kedge Ankerpunten adviseren wij altijd de werklijn zo kort in te stellen dat de dakdekker, installateur of andere bezoeker op het dak niet over de dakrand kán vallen. Werken volgens de methode van gebiedsbegrenzing is altijd de veiligste manier van werken op het platte dak.

Permanente valbeveiliging

Wordt een dak zeer regelmatig betreden door dakdekkers, installateurs of anderen? Dan is collectieve valbeveiliging verplicht. Permanente valbeveiliging in de vorm van Kedge Barrier veiligheidshekwerken is dan de veiligste oplossing. Een combinatie van ankerpunten en hekwerken is ook altijd mogelijk. De optimale veiligheidsmaatregelen zijn voor elk dak verschillend. Valbeveiliging is maatwerk.

Contact

www.kedge.nu
LinkedIn
WhatsApp

like

Volg ons op facebook

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);