Blijf op de hoogte
Direct Toegang
X
Blijf op de hoogte
50% Complete
Blijf op de hoogte!

Page content

article content

De missie van Erik Steegman en de NDA

Erik Steegman verwoord in zijn column voor Green Deal heel mooi de missie van de NDA. Namelijk de Nederlandse Dakdekkers Associatie omvormen naar de toekomstbestendige circulaire economie.

Het Informatie en Advies Centrum, het NDA Duurzaam Dak Concept, de inkooporganisatie voor dakdekkers (Coninko) en Dakbehoud (Vastgoedbeheer), overal komt duurzaamheid centraal te staan. Vanuit deze overkoepelende dakdekkersorganisatie gaan we daken standaard inrichten met begroeide gebruiksdaken en als onderdeel van klimaatadaptieve maatregelen: de verdere inzet van het groen-blauw gebruiksdak met het oog op toekomstige generaties.

Lees hier de volledige column

 

Comment Section

0 reacties op “De missie van Erik Steegman en de NDA

Plaats een reactie


*


NDA
De NDA is dit online platform gestart om het "hele verhaal" van de dakenbranche te kunnen vertellen. Alle participanten in de dakenbranche vertellen hier hun verhaal over uiteenlopende thema's die momenteel belangrijk zijn. Duurzaamheid, veiligheid etc. Door al de verhalen van deze partijen aan elkaar te verbinden creëren we een overkoepelend inzicht voor organisaties en personen die geinteresseerd zijn in de bouw, onderhoud en renovatie van daken.
like

Volg ons op facebook