Nieuwe Office Manager NDA Wieske Dorrestijn
Nieuwe Office Manager NDA Wieske Dorrestijn
7 januari 2021 

Nieuwe Office Manager NDA Wieske Dorrestijn

Hierbij stel ik mij graag voor! Ik ben Wieske Dorrestijn en ben per 1 december afgelopen jaar met veel enthousiasme gestart als Office Manager van de NDA. Mijn voornaamste werkzaamheden worden verdeeld onder de verschillende disciplines die wij in huis hebben.

” Zo zal voor het onafhankelijk Dakadvies DIAC de werkzaamheden bestaan uit de offerte behandeling, rapportage opstelling en telefonisch contact met opdrachtgevers die een betaalde inspectie willen laten verrichten.

Voor NDA en Dakbehoud Nederland ben ik het eerste aanspreekpunt voor calamiteiten en renovatieaanvragen die dan naar de aparte vestigingen in de regio worden doorgeleid.

Tevens zal ik voor de inkooporganisatie de  inkoopprijzen, condities en  omzetgegevens verzamelen en in ons automatiseringssysteem opslaan die door onze aangesloten producenten worden opgegeven. Deze geautomatiseerde prijzen van wel 30.000 verschillende producten worden aan onze 20 leden van de Coöperatieve inkooporganisatie Coninko beschikbaar  gesteld en  ingelezen via het calculatieprogramma. Het is zo bij het begin van het jaar bij de inkoopafdeling een drukte van belang merk ik al!

Een nieuwe zeer interessante wereld gaat voor mij open en ga mij met veel enthousiasme de komende jaren volledig wijden aan de dakdekkersbranche samen met ons team in Amersfoort.”

Met name de veelzijdigheid van de werkzaamheden in een inspirerende kantoor met het bestaande team zijn uitdagend.   

NDA/ Dakbehoud Nederland 036534490 emailadres: wdorrestijn@dakinfo.nl 

 

 

 

 

De NDA is dit online platform gestart om het "hele verhaal" van de dakenbranche te kunnen vertellen. Alle participanten in de dakenbranche vertellen hier hun verhaal over uiteenlopende thema's die momenteel belangrijk zijn. Duurzaamheid, veiligheid etc. Door al de verhalen van deze partijen aan elkaar te verbinden creëren we een overkoepelend inzicht voor organisaties en personen die geinteresseerd zijn in de bouw, onderhoud en renovatie van daken.

NDA artikelen worden mede-mogelijk gemaakt door:

arrow_drop_up arrow_drop_down