Speciale 14de deelnemer aan de inkooporganisatie voor dakdekkersbedrijven

Speciale 14de deelnemer aan de inkooporganisatie voor dakdekkersbedrijven

Coninko is verheugd om alweer zijn 14 de deelnemer te mogen verwelkomen en wel om verschillende redenen.

Groothandel dakmaterialen

Hodak Dakmaterialen is de eerste dakmaterialen groothandel die toetreedt tot de inkooporganisatie en zoals oprichter Mike van Hoorn aangeeft: “een jonge en dynamisch groothandel in dakmaterialen.” Vanuit de vestiging in Eindhoven bedient hij geheel dakdekkend Nederland, van kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkersbedrijven. En zoals hij recent in de Roofs heeft laten weten:” Iedereen kan bij ons dakmaterialen kopen.” Of u nu wilt afhalen of de materialen laat bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem.

Daar komen nu ook voor hem de voordelen van het lidmaatschap van Coninko bij. Een volledig uitgebalanceerd, duurzaam gamma van dakproducten via gerenommeerde producenten en dan tegen de scherpste condities. Het bedrijf is gevestigd sinds kort in Eindhoven en Mike geeft aan te bekijken of een mogelijke nieuwe vestiging in het midden van het land tot de mogelijkheden kan gaan behoren.

Aanwinst voor Coninko

Middels de uitbreiding van het servicepakket, vanuit een blijvend onafhankelijke positie, optimale dienstverlening en het goed luisteren naar de klant is Hodak Dalmaterialen een grote aanwinst voor Coninko.
Reactie plaatsen