Page content

article content

Planten voor alle Daken

Al meer dan 10 jaar verzorgt Annemieke Langendoen onder het kopje Milieu de serie ‘Beplanting op Daken’ voor het vaktijdschrift Dakenraad. Of het toeval is of niet, maar steeds na de rubriek zeven vragen aan… veranderen twee pagina’s van het blad in een persoonlijk fleurig betoog van Annemieke over de (on)mogelijkheden van groen op daken.

65 projecten

Een betoog met uitdagende titels dat gedrevenheid kent en laat zien dat er meer mogelijk is dan alleen sedum op extensieve daken. Onbewust verkrijgt de lezer zo tweemaandelijks het ‘intensieve’ groene gevoel en dat is knap omdat de lezersgroep voornamelijk uit dakspecialisten bestaat. De 65 artikelen zijn nu geactualiseerd en gebundeld in zes belevingsseizoenen in het boek ‘Planten voor alle Daken’ dat in september 2013 is verschenen bij uitgeverij Dakenraad.

Planten voor alle Daken’ is te bestellen door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Uitgeverij Dakenraad laat dan spoedig van zich horen. De prijs is
€ 25,- exclusief verzendkosten.

Bestelformulier Planten voor alle Daken

  • U ontvangt de factuur samen met de bestelling
  • 5,95 €

 

Comment Section

0 reacties op “Planten voor alle Daken

Plaats een reactie


*


NDA
De NDA is dit online platform gestart om het "hele verhaal" van de dakenbranche te kunnen vertellen. Alle participanten in de dakenbranche vertellen hier hun verhaal over uiteenlopende thema's die momenteel belangrijk zijn. Duurzaamheid, veiligheid etc. Door al de verhalen van deze partijen aan elkaar te verbinden creëren we een overkoepelend inzicht voor organisaties en personen die geinteresseerd zijn in de bouw, onderhoud en renovatie van daken.
like

Volg ons op facebook