Vacature Office Manager NDA
arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature Office Manager NDA
15 oktober 2020 

Vacature Office Manager NDA

Wij zoeken op korte termijn een Office Manager Nederlandse Dakdekkers Associatie 

 • Allround spin in het web voor de kantoororganisatie en ondersteuning management
 • Standplaats: Amersfoort
 • Salarisrange: € 35k – € 40k
 • Aantal uren: 32-40 uur

 Omschrijving organisatie

De Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) is een samenwerkingsverband van 8 lidbedrijven met 16 vestigingen, bestaande uit kwalitatief hoogwaardige dakdekkersbedrijven, met elk hun eigen entiteit werkzaam vanuit heel Nederland. Gezamenlijk hebben zij een groot marktaandeel in het renoveren, onderhouden en beheren van daken voorzien van zogenaamde gesloten dakbedekkingen op het platte en licht hellende dak. De bedrijven hebben als uitgangspunt hoogwaardige dienstverlening te leveren met een landelijke dekking voor vastgoedbeheerders, grote zakelijke klanten, (semi)-overheden, Vereniging van Eigenaren (VvE) en woningcorporaties.

NDA brengt centraal vanuit het hoofdkantoor continu kennis en kunde bijeen, waardoor nieuwe gezamenlijke initiatieven ontstaan. Samen met haar leden treedt zij in overleg met leveranciers, certificerende instellingen, overheden en andere betrokken partijen en werkt zij aan de verbetering van kwaliteit, veiligheid en innovatie in de dakenbranche en op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Binnen NDA is een open structuur waarbij resultaatgericht, servicegericht, kennisdeling en het leveren van kwaliteit centraal staan. De cultuur binnen NDA is informeel, ondernemend en sterk doelgericht in combinatie met een grote passie voor het vak.

Onderdeel van NDA is verder de inkooporganisatie Coninko. Bij Coninko zijn, inclusief de 8 leden van de NDA, nog eens 20 dakdekkersbedrijven aangesloten die gezamenlijk gebruik maken van scherpe inkoopcondities, tijdwinst en de ‘samen sterk’ gedachte.

Tevens is binnen de NDA ook de formule Dakbehoud ondergebracht met een landelijk netwerk voor planmatig onderhoud en beheer van daken voor o.a. landelijk opererende opdrachtgevers. Met deze formule willen de lidbedrijven van NDA een specifieke groep opdrachtgevers van dienst zijn.

Vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort is ook het DIAC actief met onafhankelijk dakadvies.

In verband met de doorontwikkeling en verdere professionalisering van de NDA zijn wij op zoek naar een ervaren en zelf startende Office Manager. In deze uitdagende rol rapporteer je aan de Algemeen Manager NDA.

Profiel kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde MBO/HBO, bij voorkeur een opleiding in een financieel-administratieve richting en is secretarieel onderlegd. Je bent een stevige maar dienstverlenende persoonlijkheid met ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt daarnaast affiniteit en/of ervaring met social media en bent in staat om de kantoororganisatie zelfstandig te runnen.

Je bent communicatief vaardig en in staat om de interne organisatie verder te professionaliseren. Je hebt een frisse kijk op zaken en bent het interne aanspreekpunt voor de NDA en Coninko leden en extern voor leveranciers, opdrachtgevers en stakeholders.

Door je aanpak, organisatietalent en ondernemende persoonlijkheid signaleer je kansen om de interne organisatie te verbeteren en processen te optimaliseren. Je voert een tweetal financiële administraties in Exact Online, beheert de inkoopprijzen voor Coninko en zorgt voor de informatievoorziening naar de leden. Daarnaast lever je een bijdrage aan de totstandkoming van de maandelijkse managementinformatie en ben je verantwoordelijk voor de periodieke informatiestromen van en naar leveranciers en leden.

Je vindt het geen bezwaar regelmatig alleen te werken op het kantoor in Amersfoort en organiseert ledenbijeenkomsten voor zowel NDA als Coninko. Daarbij treed je tevens op als gastvrouw en notulist.

Je werkt nauw samen met de Algemeen Manager NDA en de Formulemanager Dakbehoud en ondersteunt hen bij de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast ondersteun je bij de uitwerking van rapportages en zorg je voor de facturatie aan opdrachtgevers en leden.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de interne kantoororganisatie, de administratie en de kantoorprocessen.
 • Je ondersteunt het management van NDA en Dakbehoud bij het uitvoeren van hun taken.
 • Je beheert de social media kanalen die door de organisatie worden gebruikt en onderhoudt de websites.
 • Je bent verantwoordelijk voor artikel- en prijsbeheer van de inkooporganisatie Coninko.
 • Je stelt samen met de leden en het management periodieke managementinformatie op voor de leden en onderhoudt contacten met leveranciers en leden met betrekking tot de tijdige aanlevering van informatie.
 • Je bent het eerste telefonische en schriftelijke aanspreekpunt en daarmee de spin in het web van de organisatie.
 • Je ondersteunt de dakinspecteurs van het onafhankelijk Dakadvies DIAC met het opstellen en versturen van rapportages.
 • Je zorgt voor structuur en optimaliseert de interne processen.

 Als Office Manager herken je jezelf in onderstaande

 • Minimaal afgeronde MBO opleiding en financieel goed onderlegd.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een dienstverlenende organisatie.
 • Ervaring in het voeren van administraties en het periodiek opstellen van managementinformatie.
 • Ervaring in het gebruiken van en actueel houden van social media kanalen, waaronder websites.
 • Ervaring en affiniteit met het organiseren van ledenbijeenkomsten.
 • Degelijke kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Bij voorkeur ervaring met Exact Online en gedegen kennis van Microsoft Office applicaties.
 • Stressbestendig, zelfstandig, initiatiefrijk en flexibel, pragmatisch, hands-on en representatief.
 • Faciliterend en signalerend.
 • Communicatief, zowel in woord als geschrift vaardig op alle niveaus.
 • Je bent woonachtig in de regio Amersfoort

Salaris en arbeidsvoorwaarden

 • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld is maximaal € 40.000,-, gebaseerd op een 40-urige werkweek.
 • Goede pensioenvoorziening.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de functie van Office Manager en voldoe je aan de eisen of ken je iemand die in het profiel past en belangstelling heeft, geef ons dat dan voor 31 oktober per e-mail (m.eeftink@taurus.nl) door o.v.v. NDAOM. Stuur altijd je CV in Word en een duidelijke motivatie mee. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Ed Koops via 06 17055668 of Pieter Roterman via 06-51835882.

 

 

De NDA is dit online platform gestart om het "hele verhaal" van de dakenbranche te kunnen vertellen. Alle participanten in de dakenbranche vertellen hier hun verhaal over uiteenlopende thema's die momenteel belangrijk zijn. Duurzaamheid, veiligheid etc. Door al de verhalen van deze partijen aan elkaar te verbinden creëren we een overkoepelend inzicht voor organisaties en personen die geinteresseerd zijn in de bouw, onderhoud en renovatie van daken.
Reactie plaatsen

NDA artikelen worden mede-mogelijk gemaakt door:

Unilin
IKO
Soprema
Anjo
CCM
Dakmerk
Bouw en Uitvoering
Derbigum
Rockwool
Icopal BMI
BDA Dakadvies
Dakbehoud Nederland
Royal Roofing Materials
Optigroen
Eurofast
Green Deal Groene Daken
Guardian
Energiedak
REZ
Dakenraad
Roofs
Eurosafe
Zoontjens
Tectum
Isobouw
Bouwwerkbegroeners
Renolit
QRS
DIAC Dakadvies
Skylux
Kedge Safety Systems
We gebruiken Cookies